wonen

Wonen in Gooiendaag betekent huiselijkheid en geborgenheid. We hebben 2 zorgwoningen, in elk huis wonen 9 mensen. Deze worden verzorgd en begeleid door deskundige en professionele verzorgenden en helpenden, ondersteund door betrokken vrijwilligers. 

 

Bij Gooiendaag komen ouderen wonen die minimaal een wlz-indicatie hebben in niveau 5, 6 of 7. Deze indicaties worden vastgesteld door het CIZ (Centraal Indicatieorgaan Zorg). Voelt u zich aangesproken tot onze woonvorm en wilt u graag meer weten?  Neem contact met ons op. U kunt voor vragen ook altijd terecht bij uw huisarts of uw aanspreekpunt in de zorg, bijvoorbeeld uw trajectbegeleider.

Wij helpen u graag verder!

Wat maakt wonen bij Gooiendaag bijzonder?

 

Bezoekjes aan het centrum van Horst

 

De ligging in het centrum van Horst. Op steenworp afstand van de kerk en het gezellige winkelcentrum met terrasjes en de wekelijkse markt. Dit maakt het mogelijk om met onze bewoners te genieten van het aansteken van een kaarsje in de kerk of een wandeling naar de markt.

Buiten beleving

 

Onze grote omsloten tuin is een fijne plek waarin onze bewoners kunnen wandelen of even kunnen uitrusten. Ook kunnen zij genieten van de dieren in de dierenwei en de vogeltjes in de volière.

Genieten van muziek

 

Regelmatig zullen onze gasten genieten van muziek: samen zingen, musiceren of luisteren naar liedjes van vroeger. Enkele zangers/muzikanten zullen hier met plezier zorg voor dragen.

Samen koken en samen eten

 

Een belangrijke vaste basis voor iedere dag is dat we gezamenlijk koken en samen lekker eten. We koken zoveel mogelijk vers en gebruiken dat wat de tuin en het seizoen ons biedt. Voorop staat dat we genieten van een gezonde en gevarieerde maaltijd.

Diverse activiteiten

 

Wij zorgen voor diverse activiteiten welke een gezellige invulling aan de dag zullen geven. Denk hierbij aan bloemschikken, kaarten maken, borduren

Door deze activiteiten samen te ondernemen zorgen we ervoor dat mensen zich prettig voelen en zich snel bij ons thuis voelen.

 

Locaties

 

Gooiendaag heeft twee zorgwoningen: Brouwerij en Zadelmakerij. Deze twee woningen zijn gevestigd aan de Herstraat. In iedere zorgwoning is plaats voor 9 bewoners.